+31623129382

hello new you

OVERZICHT

Ready to move your energy?

Welkom bij Hello New You! 

Elke week staan er drie workout video’s voor je klaar! Daarnaast kun je bovenin op categorie zoeken naar extra workouts. Hierin komen alle workouts gecategoriseerd op de verschillende spiergroepen.

Wil je trainen met een schema? Download dan één van de e-books!

Ik help je graag om te blijven trainen en elke maand zullen er nieuwe video’s worden geupload. Succes!

Maand 1

Yes! Je eerste maand vol workouts staat voor je klaar. Ik heb gekozen voor een mooie mix van zowel korte als wat langere workouts. Als aanvulling zou je nog een aantal workouts van ons Bikini Schema kunnen doen. Download hiervoor het e-book met het schema. Succes!

 

Maand 2

Ready voor de tweede maand? Ik ben heel benieuwd hoe je de eerste maand hebt ervaren. Zijn de workouts al onderdeel geworden van je vaste routine? Deze maand staan er weer goede trainingen voor je klaar.
You can do it!

 

Maand 3

Deze maand staat in het teken van de billen en benen. Ik heb wat extra workouts toegevoegd die gericht is op deze spiergroepen. Wil je meer? Dan kun je aanvullend het schema uit het e-book van de Smoothie Bootie Challenge erbij pakken.

Good luck!
 

Maand 4

Lekker bezig, je bent alweer aanbelandt bij de vierde maand. Misschien tijd om wat extra gewicht toe te voegen om je workouts nog een tandje zwaarder te maken?

 

 

Maand 5

En? Merk je dat je al een stuk lekkerder in je vel zit dan toen je begon met Hello New You? Nu is het een kwestie van doorpakken. Ik heb deze maand weer super leuke workouts voor je klaar staan!

Maand 6

Officieel is dit de laatste maand van Hello new you! Maar.. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om na deze maand gewoon weer bij maand 1 te starten om deze routine er lekker in te houden! 

good things come to those who sweat

Chat openen
Hallo,

Waar kan ik je mee helpen?