+31623129382
PakketteN

DIY

Do it yourself

Hoe werkt het DIY pakket?

Bij het DIY pakket werk je met een template van een online academie.

In het formulier dat je van ons krijgt ga je antwoorden geven zodat wij een duidelijk beeld van wat jouw wensen zijn en wat er moet gebeuren om deze te realiseren. Nadat wij het formulier terug hebben gekregen. Starten we op afgesproken termijn met jouw online academie.

Wij leveren een academie op met de plugin Wishlistmember en de diverse pagina’s in jouw gekozen template. Je dient zelf te zorgen voor een domeinnaam en de hosting daarop.

Vervolgens ga je die zelf met content vullen.  Dit alles kan je naar wens aanpassen. Hierbij krijg je instructie videos. 

De kosten zijn als volgt opgebouwd:

Template € 797,00 ex. btw.
Templates van een overzichtspagina, een dashboard, een lespagina, een salespagina en krijg je toegang tot de video’s waarin wij uitleggen hoe je de diverse elementen kunt aanpassen.

De plugin Wishlistmember dien je zelf aan te schaffen.
Wishlistmember 299,00 dollar en per jaar voor de upgrade en updates 299 dollar.

Extra Opties:

Koppelingen aan mail en betaalsysteem zijn 50 euro per koppeling bij een bestaand account. Als je nog geen mailsysteem of betaalsyteem hebt en je wilt dit ook ingericht hebben of je huidige mailsysteem overzetten komt er een meerwerk bij dit na het overleggen van een offerte.

Hosting

Creative Academies werkt nauw samen met Vimexx en kan ook jouw eigen hosting regelen. Dit zijn meer werkkosten. 

Prijs vanaf

€797 ex btw

Chat openen
Hallo,

Waar kan ik je mee helpen?