+31623129382
PakketteN

DIT

DO it together

Hoe werkt het DIT pakket?

Bij het DIT pakket werk je met een template van een online academie.

In het formulier dat je van ons krijgt ga je antwoorden geven zodat wij een duidelijk beeld van wat jouw wensen zijn en wat er moet gebeuren om deze te realiseren. Nadat wij het formulier terug hebben gekregen. Starten we op afgesproken termijn met jouw online academie.

Wij leveren een academie op met de plugin Wishlistmember en de diverse pagina’s in jouw gekozen template. Je dient zelf te zorgen voor een domeinnaam en de hosting daarop. Verder zorgen wij ervoor dat jou online academie helemaal aansluit bij jouw huisstijl

Vervolgens ga je die zelf met content vullen.  Dit alles kan je naar wens aanpassen. Hierbij krijg je instructie video’s. En als bonus nog de videodatabase met meer dan 40 video’s.

De kosten zijn als volgt opgebouwd:

Do It Together € 1297,00 ex. btw.
Wij zorgen dat jouw huisstijl in de academie wordt gezet en vullen het met de door jou aangeleverde foto’s. Verder krijg je de templates van een overzichtspagina, een dashboard, een lespagina, een salespagina en krijg je toegang tot de video’s waarin wij uitleggen hoe je de diverse elementen kunt aanpassen.

Extra Opties:

We koppelen je academie aan mail en betaalsysteem bij een bestaand account. Als je nog geen mailsysteem of betaalsysteem hebt en je wilt dit ook ingericht hebben of je huidige mailsysteem overzetten komt er 100 euro bij.

Hosting

Creative Academies werkt nauw samen met Vimexx en kan ook jouw eigen hosting regelen. Dit zijn meer werkkosten. 

Prijs vanaf

€1297 ex btw

Prijs met koppelingen

€1397 ex btw

Chat openen
Hallo,

Waar kan ik je mee helpen?